Caspar Austa võitis Marimetsa Kapp Paf Vormsi IV rattamaratoni

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

 

01. augustil jätkus maastikurattasari Marimetsa Kapp Paf Vormsi IV rattamaratoniga.

Vormsil toimunud sarja neljandal võistlusel osales 290 ratturit, neist 37 km pikkusel põhisõidul 134 ning 24 km pikkusel lühemal distantsil 120 ratturit. Lisaks sõitsis lastesõitudel 36 väikest rattasõpra.

Marimetsa Kapp põhisõidu pika distantsi võitis Vormsil Caspar Austa TÜASK-st ajaga 01:16:37, teine oli Kristo Sepp Redbike-Actual–st, kolmas Ravshan Balgabaev InFocus Team’st. Parim naine põhisõidu pikal distantsil oli Merilin Metsalu Adduco kolimisteenusest ajaga 1:26:02.

Põhisõidu lühema distantsi võitis Rait Ärm Porter Racingust ajaga 0:58:18, teine Jarko-Jael Jõessar Raplamaa rattaklubist KoMo, kolmas Mattis Alliksoo. Parim naine lühemal distantsil oli Jaanika Rist KJK-st ajaga 01:07:46.

Tulemused ja info veebilehel http://paralepa.ee/marietapid/iv-vormsi/tulemused

Marimetsa Kapp jätkub Hiiumaal, Hiiumaa IV rattamaratoniga 15. augustil.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments