SEE teatris näeb neljapäeval Jõelähtme lavagrupi etendust

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

Neljapäeval, 9. juulil kell 19 mängib Haapsalus SEE teatris Vaba 10 Jõelähtme lavagrupp Anna Bereza näidendit „Roheline järv, punane vesi“.

Lugu räägib kahest inimesest, vabadusest ja eneseteostusest. Inimene, kes teise juures kodus pikka aega töötab, muutub enamaks kui palgatööline. Ta muutub osaks teise inimese  elust, aga seda inimene ju ei taha. Ta tahab elada omaenda elu. Vaba, iseseisvat, täis rõõme ja eneseteostust. Sellest tulevad arusaamatused ja nääklemised ning lõpuks palav soov iseseisvuda. Tundub, et koos ei saa, aga lahus…?

Lavastaja ja tõlkija on Tiit Alte, XIII harrastusteatrite riigifestivalil parim lavastaja. Tema käe all tegutseb seitseheal tasemel  truppi mitmes maakonnas. Trupid mängivad tihtipeale tema tõlgitud vene uusdramaturgiat.

Lavastuse muusikaline kujundaja Kaido Veski on Kunda linnavolikogu esimees ja XIII harrastusteatrite riigifestivalil parim meesosatäitja.

„Võtame teatrimajas vastu kõiki etendusi üle Eesti, et hoida teatrimaja nimetust,” ütles SEE teatri asutaja ja juht Marina Sillaste.

Pääse  4 eurot, müügil kohapeal.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments