Lääne Elu paberleht neljapäeval, 2. juulil

Kaie Ilves

Kaie Ilves

kaie@le.ee

image

Lääne-Nigula survestab lagunenud majade omanikku

Lääne-Nigula vallavolikogu seadis kahe lagunenud kortermaja omaniku valiku ette: kas omanik lammutab majad ise või müüb majad vallale 3000 euroga. Kui omanik pole kummagi ettepanekuga nõus, algatab vald sundvõõrandamise.

Maris Lauri: Kreekat ootab pankade sulgemine ja rahapuudus

Praegune Kreeka valitsus ei suutnud oma utopistlikke valimislubadusi täita, vaid viis riigi rahanduse ja majanduse, mis oli alles möödunud aasta lõpus paranemise teel, hoopis halvemasse seisu koos väga kehvade väljavaadetega lähiaastateks. Loe Maris Lauri arutlust Lääne Elu paberlehest.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz