0

Eesti epeemeeskond võitis EMil hõbeda

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Nikolai Novosjolov. Foto: Scanpix

Eesti epeekoondis koosseisus Nikolai Novosjolov (pildil) , Sten Priinits, Marno Allika ja Peeter Turnau jõudis Šveitsis toimuval EMil välja finaali, kus tuli tunnistada Prantsusmaa 45:32 paremust, kirjutas Postimees.

Poolfinaalis saadi Šveitsi üle 42:41 võit. Seejuures oli Eesti viimases poolfinaali minimatšis 30 sekundit enne lõppu neljapunktilises kaotusseisus, ent Novosjolov suutis sellest välja tulla ning lisaajal võidu võtta.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz