Priinits tuli EMil üheksandaks

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

sten priinits 2 arvo tarmula

Vehklemise EMi meeste epee individuaalturniiril said alagrupist edasi nii Sten Priinits (pildil), Nikolai Novosjolov kui ka Marno Allika, kirjutas Postimees. Neljanda eestlasena võistlustules olnud Peeter Turnau piirdus alagrupiturniiriga. Allika ei pääsenud 64 parema hulka. Novosjolov jäi pidama 64 parema seas, sest tunnistas numbritega 11:15 Portugali esindaja Joao Cordeiro paremust. Novosjolov sai kokkuvõttes 40. ja Allika 69. koha.

Priinits jätkas võidulainel ning alistas 64 hulgas 15:10 Martin Rubesi ja 32 hulgas prantslase Tristan Tuleni 15:7, kaotas seejärel aga 8:15 prantslasele Gauthier Grumier'le. Kokkuvõttes Priinitsale 9. koht. „Olin neli päeva külmetushaigusega hädas. Sellele mõeldes pole paha Euroopas kümne seas olla,” ütles Priinits.

Meeste koondise peatreener Igor Tšikinjov sõnas, et tulemusega ei saa rahul olla. „Eriti ei saa rahule jääda, vaid Sten tegi enam-vähem tulemuse, vehkles kogu päeva hästi ja talle hindeks 3+,” sõnas juhendaja. „Nikolai kohta saan öelda niipalju, et tema suurim vastane on ta ise. Nikolai peab eelkõige iseennast leidma.”

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Spets
8 aastat tagasi

kõva sõna,on teistel midagi vastu panna???