1

Priinits tuli EMil üheksandaks

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

sten priinits 2 arvo tarmula

Vehklemise EMi meeste epee individuaalturniiril said alagrupist edasi nii Sten Priinits (pildil), Nikolai Novosjolov kui ka Marno Allika, kirjutas Postimees. Neljanda eestlasena võistlustules olnud Peeter Turnau piirdus alagrupiturniiriga. Allika ei pääsenud 64 parema hulka. Novosjolov jäi pidama 64 parema seas, sest tunnistas numbritega 11:15 Portugali esindaja Joao Cordeiro paremust. Novosjolov sai kokkuvõttes 40. ja Allika 69. koha.

Priinits jätkas võidulainel ning alistas 64 hulgas 15:10 Martin Rubesi ja 32 hulgas prantslase Tristan Tuleni 15:7, kaotas seejärel aga 8:15 prantslasele Gauthier Grumier'le. Kokkuvõttes Priinitsale 9. koht. „Olin neli päeva külmetushaigusega hädas. Sellele mõeldes pole paha Euroopas kümne seas olla,” ütles Priinits.

Meeste koondise peatreener Igor Tšikinjov sõnas, et tulemusega ei saa rahul olla. „Eriti ei saa rahule jääda, vaid Sten tegi enam-vähem tulemuse, vehkles kogu päeva hästi ja talle hindeks 3+,” sõnas juhendaja. „Nikolai kohta saan öelda niipalju, et tema suurim vastane on ta ise. Nikolai peab eelkõige iseennast leidma.”

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Spets
Spets

kõva sõna,on teistel midagi vastu panna???

wpDiscuz