0

Hobulaiu lähedal päästeti väikelaev

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Politsei- ja piirivalveameti Lääne prefektuuri teatel sai merevalvekeskus laupäeval, 6. juunil kella 15 paiku kõne, et Hobulaiu lähistel on vigastatud sõukruviga väikelaev ja laiul 18 inimest. Kellegi elud ohus ei olnud, kuid mandrile liikuda polnud võimalik.

Sündmusele reageerisid reservpäästerühma vabatahtlikud ja Haapsalu politseijaoskonna merepäästjad. Kell 17.19 olid kõik päästetud inimesed toodud Rohuküla sadamasse. Vigastatud väikelaev sõitis Rohuküla sadamasse, laeva teekonda turvas Haapsalu politseijaoskonna merepäästeüksus.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz