0

Eestlannad vehklemise GP-etapil kuueteist parema sekka ei jõudnud

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Katrina Lehis (vasakult), Kristina Kuusk, Helen Nelis-Naukas ja Nelli Paju. Foto  Arvo Tarmula

Rio de Janeiros peetud epeevehklemise GP-etapil pääses naiste seas põhiturniirile viis Eesti vehklejat, kuid 16 parema hulka ei jõudnud neist keegi, kirjutas Postimees. 

Julia Beljajeva alistas esmalt 15:14 sakslanna Alexandra Ndolo, ent kaotas siis kindlalt 8:15 tugevale itaallannale Rossella Fiamingole. Erika Kirpu alistas 15:9 brasiillanna Rayssa Costa, pidi aga seejärel tunnistama itaallanna Francesca Boscarelli 15:14 paremust.

Katrina Lehis oli 64 parema seas esmalt 15:8 üle ameeriklannast Francesca Bassast, aga jäi siis 12:15 alla prantslannale Coraline Vitalisele. Nelli Paju kaotas põhiturniiri avaringis 8:15 ameeriklannale Katharine Holmesile ja Irina Embrich napilt 14:15 maailma edetabelis esikohta hoidvale ungarlannale Emese Szaszile.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz