0

Saaremaal uppus mees

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Eile uppus Saaremaal Kaabna järve 1946. aastal sündinud mees, teatas Lääne päästekeskuse pressiesindaja.

Eile, 14. mai õhtul kell 20.38 tuli häirekeskusesse teade, et Lääne-Saare vallas Koovi külas oli vanem mees läinud kella viie paiku Kaabna järvele ning polnud tagasi koju pöördunud.

Kihelkonna päästekomando päästjad sõitsid järve äärde ning alustasid otsinguid. Päästjad kontrollisid üle veekogu kaldad, leiti mehe kott, kuid mees ise oli endiselt kadunud. Kell 21.25 leiti järvest 1946. aastal sündinud mees uppununa.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz