0

Läänemaal oli liikluses rahulik, mujal Eestis juhtus seitse avariid

Lehte Ilves

Lehte Ilves

lehte@le.ee

Eelmise ööpäeva jooksul juhtus Eestis seitse liiklusõnnetust, illes inimesed said viga ja viidi haiglasse. Enamik õnnetusi oli teelt väljasõidud või kokkupõrked. Ühe õnnetuse põhjustas 11aastane jalgrattur, teise juhtimisõiguseta mees, kes  sõitis teelt välja ja auto paiskus üle katuse.

Läänemaal ühtki märkimisväärset liiklusõnentust ei juhtunud.

Politsei tabas läinud ööpäeva jooksul kolm  narko- ja 17 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz