0

Tänasest on Haapsalu fooriga ristmik remondiks suletud

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

uus ristmik17Haapsalu fooriga ristmiku ehitus jäi külmade tulekuga pooleli. 10. maisk peaks ristmik valmis saama. Foto. Arvo Tarmula

Seoses rekonstrueerimistööde lõpetamisega suleti täna Haapsalus Tallinna mnt ja Lihula mnt ristmik. Tööd kestavad paar nädalat ehk orienteeruvalt 10. maini. Sõidukite liiklus rekonstrueerimistööde ajal on suunatud kõrvaltänavatele ja paigaldatud on vajalikud liiklust suunavad liiklusmärgid.

Ühistranspordi ümbersõit on korraldatud järgmiselt:

  • Linnaliin nr 1 (Lossiplats – Rohuküla) sõidab ristmiku sulgemise ajal mööda järgmisi tänavaid: Posti – Nurme – Niine – Kuuse – Mulla – Raudtee. Liini teenindav buss ei läbi Turu peatust. Bussijaama peatus on paigaldatud Raudtee tänavale.
  • Linnaliin nr 2 (Holmi – Uuemõisa) sõidab ristmiku sulgemise ajal mööda järgmisi tänavaid: Tallinna mnt – Niine – Nurme – Posti. Niine peatus Uuemõisa – Holmi suunal on paigaldatud Tallinna mnt-le enne ristumist Niine tänavaga.
  • Linnaliin nr 3 (Suur-Lossi – Ragn-Sells) sõidab ristmiku sulgemise ajal mööda järgmisi tänavaid: Kiltsi tee – Raudtee – Mulla – Lihula mnt. Liini teenindav buss ei läbi Turu peatust. Veekeskuse peatus suunal Suur-Lossi – Ragn-Sells on paigaldatud Mulla tänavale.

Tallinna suunal väljuvad ja saabuvad maakonnaliinid ning kommertsliinid sõidavad ristmiku sulgemise ajal mööda järgmisi tänavaid: Bussijaam – Raudtee – Mulla – Kuuse – Niine – Tallinna mnt. Niine peatus Tallinn – Haapsalu suunal on üle viidud Tallinna mnt-le enne ristumist Niine tänavaga. Maakonnaliinide nr 22 (Haapsalu – Risti – Kuijõe), nr 26 (Haapsalu – Palivere – Risti) ja nr 36 (Haapsalu – Linnamäe/Palivere) bussid läbivad Lossiplatsi ja Veetorni peatusi vastavalt kehtivale sõiduplaanile.

Lihula suunal väljuvad ja saabuvad maakonnaliinid sõidavad ristmiku sulgemise ajal mööda järgmisi tänavaid: Bussijaam – Raudtee – Mulla – Lihula mnt. Maakonnaliini nr 25 (Haapsalu – Lihula) teenindav buss läbib Kalda peatust vastavalt sõiduplaanile.

Ristmiku rekonstrueerimistööde ajaks maakonnaliinide sõiduplaane ei muudeta ja väljumisajad jäävad samaks, kuid seoses ümbersõitudega võib esineda paariminutilisi hilinemisi.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz