0

Läänemaa neljandal koolieelikute rongkäigul osaleb üle 100 mudilase

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Päikesejänku lasteaed korraldab 29. aprillil neljandat korda Läänemaa koolieelikute terviserongkäigu, mille teemaks on liiklusohutus ja turvalisus kooliteel.

Iga lasteaed teeb endale kaasa rongkäigus kantava plakati teemal „Liiklusohutus, turvalisus“.

Rongkäik saab alguse Veetorni eest platsilt, kust üle 100 helkurvestides lapse liigub edasi Lossiparki. Lossipargis tervitab lapsi Lõvi Leo, kes vestleb nendega turvalisusest ja kaasas olevate plakatite tekstidest. Lossipargis vaadatakse ka Haapsalu Politsei ja SEE teatri laste etendust ning ühismängu Päikesejänku õpetajatelt.

Osalejaid on kokku kuuest Läänemaa lasteaiast.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz