0

Läänlased alustasid kestvukrossihooaega poodiumikohtadega

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kestvuskrossi Eesti meistri- ja karikavõistlused avati Valgamaal Vilaskis, kus Lääne MK krossisõitjad Reio Engman ja Kert Pääbo noppisid kaks poodiumikohta.

Kahetunnisele võistlussõidule raskele liivasele rajale, mille osaks oli ka lörts ja vihm, suundus 161 soolomootorratturit, Lääne MK esindusest jahtisid kõrgmaid poodiumikohti Kert Pääbo (Yamaha) ning Reio Engman (Yamaha).

Kirkama medali tõi seekord koju Engman, kes veteranide klassis tõusis teisele poodiumi astmele. Mullune klassi meister pidi alla vanduma vaid tõelisele legendile Toivo Nikopensiusele (Yamaha, Paikuse MK).

Kert Pääbo võttis mõõtu E1 klassis ning seekordse sõidu tasuks oli talle 3.koht. Klassivõidu sai siin Henri Roosiorg (KTM, Sahkar Racing) ning teisena lõpetas Karl Saat (Honda, Pärnu MK).

Kestvuskrossi järgmine etapp sõidetakse 19. aprillil Pärnus.

Hannes Prikk

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz