Keskerakond: narkoosist väljuv Savisaar on mitmendat päeva teadvusel

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Edgar Savisaar. Foto. Arvo Tarmula

Edgar Savisaare seisund on endiselt raske, kuid stabiilne, Keskerakonna teatel on Savisaar mitmendat päeva teadvusel.

Tartu Ülikooli kliinikumis intensiivravi osakonnas ravil viibiva Keskerakonna esimehe Edgar Savisaare seisund on raske, kuid stabiilne, teatas erakond BNS-ile.

“Infektsiooni levik on saadud kontrolli alla ning Savisaar paraneb operatsioonist arstide sõnul igati ootuspäraselt. Infektsioonhaigusest tingitud organpuudulikkused on suures osas taandunud, taastunud on neerude töö ning Savisaar ei vaja enam hingamiseks ööpäevaringselt hingamisaparaadi abi,” sõnas Keskerakonna pressiesindaja.

Erakonna teatel on Savisaar narkoosist tasapisi ärkamas, ta on mitmendat päeva teadvusel ning ning suhtleb oma lähedastega.

Tallinna linnapea ja Keskerakonna esimees Edgar Savisaar viibib märtsi keskpaigast streptokokknakkuse tõttu Tartu Ülikooli kliinikumis haiglaravil. Nakkuse leviku peatamiseks amputeeriti Savisaare parem jalg ülaltpoolt põlve.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Edu,.
9 aastat tagasi

….hr. Edgar. Saa terveks. Eks inimest eraldab loomast ikka mõistus. Ning see on tal terve. Mis mõnesid muidugi ei rõõmusta…