0

Galerii: küüditamise aastapäeva mälestushetk Ristil

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Risti raudteejaama kogunes kolmapäeval küüditamist meenutava relssidest mälestussamba juurde üle 80 inimese.

Risti raudteejaam oli märtsis 66 aastat tagasi üks sõlmjaamu, kus seisid küüdirongid ja ootasid oma kodust välja rebitud inimesi. Memento ja kaitseliidu eestvõttel korraldatud mälestushetkest võtsid osa Lääne-Nigula ja Kullamaa valla esindajad ning Risti kooli õpilased. Nii palju inimesi pole Ristil küüditamise aastapäeval ammu olnud.

Fotod: Ahto Viigipuu

IMG_0789 risti küüditamine foto: viigipuu aljaste küüditamine foto: viigipuu risti küüditamine foto: viigipuu risti küüditamine foto: viigipuu IMG_0807 liiv küüditamine foto viigipuu heikki salm foto viigipuu

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz