Detailplaneeringu avalikustamine

Alar Birk

alar.birk@le.ee

Nõva vallas Vaisi külas asuva Taga-Uuetoa kinnistu (katastritunnus 53101:001: 0464) detailplaneeringu avalik väljapanek on 6. aprillist 20. aprillini tööpäeviti kell 8–16 Nõva vallamajas ning kodulehel www.novavald.ee. Avaliku väljapaneku ajal on igal isikul õigus esitada ettepanekuid ja vastuväiteid planeeringu kohta.
Nõva vallavolikogu algatas Taga-Uuetoa kinnistu detailplaneeringu 20.9.2013. a. Taga-Uuetoa kinnistu paikneb Vaisi küla kompaktse hoonestusega alal ning vastavalt Nõva valla üldplaneeringule detailplaneeringu koostamise kohustusega alal ja miljööväärtuslikul hoonestusalal. Detailplaneeringu eesmärk on krundile ehitusõiguse ja -tingimuste määramine, hoone olulisemate arhitektuurinõuete määramine, tehnovõrkude ja -rajatiste asukoha määramine ning servituutide vajaduse määramine.

Nõva Vallavalitsus

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments