0

Detailplaneeringu avalikustamine

Avatar

Alar Birk

alar.birk@le.ee

Nõva vallas Vaisi külas asuva Taga-Uuetoa kinnistu (katastritunnus 53101:001: 0464) detailplaneeringu avalik väljapanek on 6. aprillist 20. aprillini tööpäeviti kell 8–16 Nõva vallamajas ning kodulehel www.novavald.ee. Avaliku väljapaneku ajal on igal isikul õigus esitada ettepanekuid ja vastuväiteid planeeringu kohta.
Nõva vallavolikogu algatas Taga-Uuetoa kinnistu detailplaneeringu 20.9.2013. a. Taga-Uuetoa kinnistu paikneb Vaisi küla kompaktse hoonestusega alal ning vastavalt Nõva valla üldplaneeringule detailplaneeringu koostamise kohustusega alal ja miljööväärtuslikul hoonestusalal. Detailplaneeringu eesmärk on krundile ehitusõiguse ja -tingimuste määramine, hoone olulisemate arhitektuurinõuete määramine, tehnovõrkude ja -rajatiste asukoha määramine ning servituutide vajaduse määramine.

Nõva Vallavalitsus

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz