0

Linnurahva fotonäitus Promenaadi hotellis

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Promenaadi hotellis on kuni mai lõpuni üleval linnurahva fotonäitus.

Näitusel on üleval 42 fotot 16 autorilt.

Fotod: Arvo Tarmula

Linnurahva fotonäitus Promenaadis arvo tarmula (1) Linnurahva fotonäitus Promenaadis arvo tarmula (2) Linnurahva fotonäitus Promenaadis arvo tarmula (3) Linnurahva fotonäitus Promenaadis arvo tarmula (4) Linnurahva fotonäitus Promenaadis arvo tarmula (5) Linnurahva fotonäitus Promenaadis arvo tarmula (6) Linnurahva fotonäitus Promenaadis arvo tarmula (7) Linnurahva fotonäitus Promenaadis arvo tarmula (8) Linnurahva fotonäitus Promenaadis arvo tarmula (9)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz