0

Karusel võeti kevad tavapäraselt vastu

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

EELK Karuse Margareeta kogudus tähistas täna öösel kell 00.45, astronoomilise kevade algusajal, kirikus traditsioonilise pööripäevapalvusega kevade algust.

“Kuigi ilm oli pigem talvine kui kevadine oli tunda kuidas soojust õhkus nende inimeste südamest kes olid võtnud vaevaks tulla seda traditsiooni austama. Kevad on eestlase jaoks ikka olnud tärkamise ja eneseleidmise verstapost. Nii ka seekord. Läbi vaikse hetke ja palve saab inimlaps aru, et ta on üks osake loodusest,” nentis Karuse koguduse diakon Meelis Malk.

Diakon Malk soovs kõigile kristlikele ja eestimeelsetele kaasmaalastele ilusat ja rahulikku kevadet.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz