Sotsiaalmeedia sundis vandaali oma tegu üles tunnistama

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

vandaalis müüriääre kohvikTurvakaamera jäädvustas vandaalitsemise. Foto: kaader turvakaamera salvestusest

Nädalavahetusel Haapsalus Müüriääre kohviku ees vaasi lõhkunud noormees võttis kohvikuga ühendust ja tunnistas oma pahategu.

Selle nädala alguses läks Facebookis liikvele Müüriääre kohviku üleskutse, kus paluti abi isiku tuvastamiseks, kes jäi kohviku valvekaamera pildile, kui lõhkus läheduses asunud lillevaasi.

"See poiss tunnistas teo üles. Pilt sai pandud üles üleeile õhtul ja tunni jooksul tunnistas ta üles," ütles üks Müüriääre kohviku omanikke Rein Vatku Lääne Elule kolmapäeval.

Vatku sõnul ei pöördunud ta politseisse. Seda, kuidas täpselt vandaal oma teo heastab ta veel kindlalt öelda ei osanud.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
20 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
luik
9 aastat tagasi

kahju

?
9 aastat tagasi

Seriously? Vaasi pärast selline boleemika? Seda enam, et inimene tunnistas oma tegu. Krimisse ka ehk? Hahahaa

hi-hii
9 aastat tagasi
Reply to  ?

Avalik vaidlus on poleemika.

?
9 aastat tagasi
Reply to  hi-hii

Correct, poleemika siiski.

Liis
9 aastat tagasi

Õpetuseks kohvikule, tõstku siis oma asjad ööseks sisse !

kui nii, siis...
9 aastat tagasi
Reply to  Liis

välisukse võiks ka soovitada majja sisse viia! Aga pättidel pole midagi vaja muuta?

ja veel
9 aastat tagasi

Haigemad on need kes seda pealt vaatavad ja vahele ei lähe.Kas siis saab ennast kõva mehena tunda kui miskit kaaslaste ees ära lõhud

Tundub
9 aastat tagasi

,et siin on palju ,vandaali sõpru kokku kogunenud ,kes veel õigustavad seda tegu.Ükskõik kas see on lillepott või miski muu..Suht haige ,et keegi lihtsalt lampi peksab selle puruks.Haige on lõhkuja.

...
9 aastat tagasi
Reply to  Tundub

Ma ei leia siin ühtegi tegu ÕIGUSTAVAT kommentaari.

Kiitus Müüriäärele
9 aastat tagasi

Omanik kaitseb oma vara !
Pätt võib lõhkuda ja sõimata veel pealekauba omanikku ?
SÕBER !? Sa olid ju kaasosaline, teo varjaja, teo heakskiitja….?

võta kokku
9 aastat tagasi

Mis vara kaitsmisest te räägite?! Nagu müüriääre kohvikul oleksid 24/7 mingisugused hüäänid uksetaga kes nende vara tahaks lõhkuda ja nüüd teie jutu järgi nagu näitaks selle avaliku laimuga neile koha kätte. See “pätt” pole ju omaniku sõimanud, ei tea kas ta üldsegi kuskil sõna on võtnud. Lihtsalt väga ebaprofessionaalne juhataja poolt nii suurt draamat teha lillepoti pärast. Ilmselge reklaam.

Jaan
9 aastat tagasi

Aga poleks seda kaamerat olnud ,oleks vandaal pihku itsitanud ja edasi rüüstand.Üles andis ta ennast ikka kaamera hirmus ,mitte vabatahtlikult.Mina avalikustaks nime ka.Ära on tüüdanud sellised vandaalid kes autosid ja muid teele jäänud objekte lihtsalt lõhuvad.

.
9 aastat tagasi

“Ja milleks panna pilt, kus peal on hunnik inimesi, keda on mitmetel võimalik tuvastada, kuid kes pole millegi lõhkumisega seotud?”

VÄGA õigustatud küsimus.

teatis
9 aastat tagasi

Miks öeldakse pealikrjas, et terve seltskond vandaalitses, kas mingite klikkide nimel loo suuremaks puhumise eesmärgil?
Ja milleks panna pilt, kus peal on hunnik inimesi, keda on mitmetel võimalik tuvastada, kuid kes pole millegi lõhkumisega seotud

nägemist
9 aastat tagasi

ma ei õigusta tegu, aga inimene kirjutas tund aega pärast postitamist, et oli tema, elu läheb edasi. miks sellest mitmepäevane draama tehakse? saage üle. olen ise silmitsi olnud enda vara lõhkumisega ja süüdlast ei saadud kätte, aga ma ei vorbi sellest nädal aega mingeid ülbeid sõnumeid sotsiaalmeedias ja ajalehes.
see tundub praegu täpselt nii, et müüriääre tahab, et nendest lihtsalt räägitaks, äkki saab mõne kliendi juurde. tänu sellele jamale kaotasid nad ühe kindlasti.