0

Läänlane sai rahvasprindis pronksi

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

Vormsi Suurallikas 15. märtsil 2013. Foto: Urmas Lauri

Möödunud laupäeval sai alguse Eesti Autospordiliidu karikasari rahvasprindis ja võistlus toimus Otepää lumevallide vahel.

Läänemaad oli esindamas 5 võistlejat. Kõige paremini läks Patrick Madaril, kes saavutas 2WD klassis 3. koha. Teistel sõitjatel läks natuke kehvemini. 2WD-v klassis oli Valmar Gilden 4., Marko Kukuškin 8., Rico Rodi 9. ja Egert Jakobi oli SU klassis 7.

Juba sellel laupäeval on aga esimese rahvaralli start, kus on hetkeseisuga läänlasi stardis koguni 9 ekipaaži. Võistlus toimub Lääne-Virumaal Pandiveres.

Kalle Kruusma

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz