Selveri heategevuskampaaniaga koguti Läänemaa haiglale üle 3000 euro

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Selveri heategevuskampaania foto erakoguToetuse võtsid vastu Läänemaa haigla õendusjuht Marju Lepmets (fotol paremal) koos aktiivravi osakonna vastutava õe Eda Aavikuga. Foto: erakogu

Eile anti Läänemaa haiglas üle Selveri heategevuskampaaniaga "Koos on kergem" kogutud toetusraha 3140 eurot.

Rannarootsi Selveri juhataja Eleri Tänava sõnul oli projekt oli edukas eelkõige tänu arusaamisele, et heateoga saab aidata just oma kodukoha haiglas olevaid lapsi ning see paneb meid teistmoodi mõtlema, sest võib see ju puudutada meie enda, naabri või sõbra last.

„Koos on kergem“ heategevusprojekti raames kogunes Läänemaa Haiglale 3140 eurot, aasta varem oli summa 3132 eurot.

Kokku on Rannarootsi Selver üle andnud toetusi viiel korral, summas üle 12 000 euro. Laekunud raha eest soetatakse sel aastal transportraam, et oleks mugav ja hea viia patsiente operatsioonituppa, uuringutele, protseduuridele jne.

Kuueteistkümnele haiglale üle Eesti kogunes tänavu heategevusprojekti „Koos on kergem“ raames toetusraha rekordilised 104 000 eurot.

Kaheteistkümnendat aastat korraldatava projekti raames koguvad kõik Selverid heategevuseks raha oma maakonna haigla laste- või sünnitusosakonnale. Haigeid lapsi sai toetada iga poeskäiguga, šokolaadide ja teatud toodete ostuga ning müntide annetuskasti jätmisega. Võrreldes mullusega kasvasid toetussummad kõikides maakondades.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments