0

Maakonna keemiaolümpiaadil oli võidukas Haapsalu põhikool

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Pool maakonna keemiaolümpiaadi auhinnakohti läks Haapsalu põhikooli õpilastele. Auhinnakohti said ka Lihula gümnaasiumi ning Oru ja Virtsu kooli lapsed.

Keemiaolümpiaadil laupäeval, 24. jaanuaril osales kokku 21 õpilast seitsmest koolist.

8. klassi arvestuses oli võistlejaid üheksa. Olümpiaaditöö eest oli võimalik saada kuni 60 punkti.

1. koha sai Iris Kivisäk Lihula gümnaasiumist (õpetaja Hillar Laos) 36 punktiga. 2. koha sai Karmel Lääts Oru koolist (õpetaja Margit Kiivit) 35,5 punktiga. 3. koha sai Ketlin Õunap Haapsalu põhikoolist (õpetaja Ülle Rääli) 33,5 punktiga.

9. klassi arvestuses oli võistlejaid samuti üheksa.

1. koha sai Jakob Viiret Haapsalu põhikoolist (õpetaja Ülle Rääli) 36 punktiga. 2. koha sai Piia Toomingas Haapsalu põhikoolist (õpetaja Ülle Rääli) 30 punktiga. 3. koha sai Kairiin Tali Virtsu koolist (õpetaja Siivi Jõgi) 25,5 punktiga.

Gümnaasiumiarvestuses võistles igast klassist üks õpilane. Kohti ei reastatud. Olümpiaadil osalesid Lihula gümnaasiumi, Läänemaa ühisgümnaasiumi, Taebla gümnaasiumi, Kullamaa keskkooli, Haapsalu põhikooli, Oru ja Virtsu kooli õpilased.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz