0

Poliitiline välireklaam on tänasest keelatud

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Poliitiline välireklaam on alates tänasest keelatud ning selle keelu rikkumine toob kaasa väärteomenetluse.

Poliitiline välireklaam on vastavalt seadusele keelatud aktiivse valimisagitatsiooni ajal, mis algab alates kandidaatide registreerimise viimasest päevast. “Üksikkandidaadi, erakonna või erakonna nimekirjas kandideeriva isiku või nende logo või muu eraldusmärgi või programmi reklaamimine hoonel, rajatisel, ühistranspordivahendi või takso sise- või välisküljel ning muu poliitiline välireklaam on aktiivse agitatsiooni ajal keelatud,” seisab seaduses.

Politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja kinnitusel on valimisreklaami keelu rikkumine väärteo korras karistatav.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz