Kultuuripärli saab Ingrid Arro

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Muusikakooli õpetaja ja Haapsalu kontserdiühingu juht Ingri Arro oli Haapsalu kultuurielu edendaja. Foto Arvo TarmulaMuusikakooli õpetaja ja Haapsalu kontserdiühingu juht Ingri Arro saab Kultuuriooopärli. Foto Arvo Tarmula

Eesti Kultuurkapitali, Lääne maavalitsuse ja Läänemaa Omavalitsuste Liidu poolt ühiselt väljaantava kultuuripreemia Kultuuripärl 2014 saab Läänemaa muusikaelu mitmekülgse edendamise eest Haapsalu muusikakooli õpetaja Ingrid Arro.

Ingrid Arro on 30 aastat töötanud C. Kreegi nimelises Haapsalu muusikakoolis viiuli- ja tšelloõpetajana ning õpetanud lapsi armastama oma pilli ja muusikat. Arro juhendada on ka rahvapilliansambel Pille. Aktiivselt võtab ta osa ka Haapsalu Noorte Kammerorkestri tööst. Ingrid Arro on 10 aastat juhtinud Haapsalu Kontserdiühingut ja läbi kontserdiühingu töö korraldanud mitmeid Haapsalu kontserdiüritusi, milledest olulisemad on juulikuus toimunud Haapsalu keelpillifestival ja rahvusvaheline keelpillimängijate suvekursus.

Tunnustus antakse üle 23. jaanuaril Vähegi Viitsijate päeval.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Soovitus
9 aastat tagasi

Ole sellel sügisel natuke aktiivsem, räägi õigel ajal…
https://online.le.ee/2011/11/06/kultuurkapital-otsib-laanemaa-kultuuritegijat/

arvamus
9 aastat tagasi

kindlasti peaks selle saama vehhklejatretreener

mnjah
9 aastat tagasi

Loodan et kultuuriks peetakse kunagi ka kehakultuuri ja selle auhinna vääriliseks peetakse mõnda Lääne maakonna sporditegelast,treenerit ,kes on samuti 30.a. oma panuse andnud kultuuri(kehakuluturi) edendamiseks Läänemaal,Haapsalus.