0

Kanepi jõudis Brisbane’i turniiril kolmandasse ringi

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kanepi BrisbaneEesti esireket Kaia Kanepi (WTA nr 51) alistas kolmapäeval Austraalias Brisbane'is miljoni dollari suuruse auhinnafondiga WTA turniiri teises ringis maailma 91. reketi ameeriklanna Madison Brengle'i 6:3, 7:6(3).

Tund ja 23 minutit kestnud mängus lõi Kanepi viis serviässa vastase kahe vastu ja tegi kaks topeltviga.

Mängitud punktidest võitis Kanepi 73 ja Brengle 63.

Kanepi kohtub veerandfinaalis maailma 7. reketi serblanna Ana Ivanoviciga. Kanepi ja Ivanovic pole varem omavahel kohtunud. Nende mäng on kavas homme peaväljaku neljanda ehk eelviimase kohtumisena, mis ei alga kindlasti enne kui kohaliku aja järgi kell 19 õhtul ehk Eestis kell 11 hommikul.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz