Päästeamet: Garaažis pursuikakütmine põhjustas tulekahjukahtluse

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

19. detsembril kell 6.35 teatati päästjatele, et Haapsalus Kastani tänaval tuleb garaažide juurest tossu. Kohale jõudnud päästjad tulekahju ei leidnud, kuid avastasid, et ühes garaažis köetakse pursuika ahju, mis ajas kergelt suitsu sisse. Päästjad selgitasid omanikule ohutusnõudeid.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
rünno haava tänavast
9 aastat tagasi

vandid elavad garaažis, sest naised kodus paksud ja kurjad. Mõnel neist on seal ka ladu kõikvõimalikust tränist, ei imestaks kui paar pommi kuskilt sõjaväeosast ära tiritud ja kuhugi riiulile oma aega ootama sätitud.