Haapsalu läheb tuleval aastal taas Ridalale kosja

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

Kui esialgu nägi Haapsalu arengukava põhjal aastateks 2015-2018 koostatud tegevuskava ette seda, et Haapsalu alustatab Ridala vallaga taas ühinemiskõnelusi 2016. aastal , siis nüüd otsustas Haapsalu volikogu, et läbirääkimisi alustatakse juba 2015. aasta teises pooles.

Ettepanek plaanide muutmiseks tuli volikogu haridus- ja kultuurikomisjonist. Komisjoni esimees Heikki Sool põhjendas otsust sooviga vältida võimalikke poliitilisi intriige.

„Ei taha, et seda seostatakse 2017. aastal tulevate valimistega,“ lausus Sool.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
linlane
9 aastat tagasi

No tõepoolest inimesed kus on teie kasvatus —mis sõnavara see on . Häbene ometi kasvõi juba sellepärast et kogu maailm on jõululainel —rahu rõõmu ja heade soovide aeg on praegu milleks küll rõvetseda—ja veel milliste sõnadega.
On inimesi kes kunagi mitte millegagi rahul ei ole —linnapeal on ju ametlik vastuvõtuaeg—kui oled linnakodanik ja miski ei meeldi või teeb muret–mine kokkusaamisele. Ainult arg ja alatu teeb sellise postituse. Ja lõpuks üks soovitus–jõulude ajal on palju teenistusi kirikutes—minge kuulake mis räägitakse ja mida soovitakse—ehk annab teil veel enese heaks midagi paremuse poole pöörata . Parem hilja kui mitte kunagi.

Lugenu
9 aastat tagasi

Pampers püksis kosja? Varemalt oodati ikka voodimärgamisest lahti saamine ära. Pea iga nädal “Lääne Elu”-s kustud linad kuivamas. Kasvaks esmalt suureks!

kodanik 2
9 aastat tagasi

Niipalju siis arengukavast.

Otsi lolli
9 aastat tagasi

Kuulates linna võlakoormat 2015. aasta lõpuks jääb küll arusaam, et kogu mäng käib lolli otsingu peale. Ma saaks aru, et Ridala, kui väiksem otsiks suuremat sõpra, aga siin on vastupidi. Suur ärimees on rahakoti põhjatuks löönud ja järgmise aasta lõpuks jääb ainult pool milli veel raha mida riik võimaldab, aga kõrval ju väikevend, kes pole laianud ning laene nagu ei olegi. Suklese punt on see vale punt kellega kokkuleppeid teha ja kellega mitte kunagi kokkulepped ei maksa, elu on seda näidanud.

Euru
9 aastat tagasi

Kuidas môjutab vallast taotletava eurotoetuse omaosalust?

kas
9 aastat tagasi

sina oled üks ref orav?

asjalik otsus
9 aastat tagasi

ainult kurtidele kõrvadele, sest seal on võim pähe löönud