Haapsalu linnavalitsusele saab esitada aukodaniku ja vapimärgi kandidaate

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

Haapsalu linnavalitsus ootab linnakodanike ettepanekuid, kellele anda Haapsalu linna vapimärk või aukodaniku aunimetus, teatas linnavalitsuse pressiesindaja Tõnu Parbus.

Vapimärk antakse Haapsalule osutatud eriliste teenete eest. Haapsalu aukodaniku aunimetus antakse erilise austusavaldusena Eesti kodanikele või välismaalastele.

Kirjalikke ettepanekuid kandidaatide kohta ootab linnavalitsus 1. jaanuariks 2015.

Vapimärgi on saanud 37 inimest. Mullu said vapimärgi lastearst Algi Vare ja poliitik, haridustegelane ning ajakirjanik Andres Ammas.

Aukodanikke on linnal kuus, viimati sai selle aunimetuse Andres Lipstok 2013. aastal.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
11 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
mnjah
9 aastat tagasi

ei saa aru, kes need ajuhälvikud siin LE-s pesitsevad. Te võiksite ennast kuskil kuidagi asjalikumalt rahuldada.

mnjahile
9 aastat tagasi
Reply to  mnjah

Kui asju nimetatakse õigete nimedega, siis kas sinu arust on tegu kohe ajuhälvikuga? Ära ole PimeSikk, vaid vaata ringi lahtiste silmadega ja saa aru mis ümberringi toimub.

uskumatu
9 aastat tagasi

Kui juba on varemalt on mindud seda teed, et aumärke jagatakse kitsas ringis omade seast ja vürtsiks lisatakse kedagi ka ringist väljaspoolt, siis võiks ju seda traditsiooni ka jätkata. Küsimus linnavolikogule ja -linnavalitsusele, kes pole aumärki veel saanud? Palun märku anda.

patrioot
9 aastat tagasi

Ma esitaksin terve Haapsalu linnavalitsuse haridusosakonna!

patrioodile
9 aastat tagasi
Reply to  patrioot

Karilaiu ikka ka

patrioot
9 aastat tagasi
Reply to  patrioodile

Tema niikuinii … meie päästja valges rüüs iga probleemi puhul.

tehtud
9 aastat tagasi
Reply to  patrioot

haridusosakond koosnebki vaid Põllust ja Tähest. Kui jagataks välja ka aasta UUSTULNUK,siis pälviks Põld selle oma värvikate ideedega kindlasti. Ideed,mille pärast lapsevanemad allkirju koguvad ja paljud linna allasutuste töötajad töökaotuse hirmus uude aastasse vastu lähevad. Aukodaniku tiitel kindlasti Mari-Epp Tähele, tegelikult sobiks talle aasta MUUTUJA tiitel. Kui inimene suudab ühe kuuga iseendas sellise kontrastilise pöörde teha ja temast saab korrapealt palju töökam ja viisakam ametnik kui viimased 6 aastat,siis pälviks selline muutus kindlasti eripreemiat. Aasta TEGU aga on vaieldamatult linna haridusreform, selle käigus sai linn endale ühe väärt ametikoha nõuniku näol juurde.

Võib ka
9 aastat tagasi

Mari-Epp Täht

Tiina
9 aastat tagasi

võiks ju tubli seksi-kiisu Katja Sambuca

Madis
9 aastat tagasi

Vapimärgile Luik ja Karilaid, kes siis veel. Karilaiu on Sukles kindlasti juba esitanud. Aukodanikuks Neinar Seli või Vahur Graft, Lipstokil muidu piinlik üksi ausate inimeste seltsis olla.

ätt.
9 aastat tagasi
Reply to  Madis

Miks Sa Kranichi välja jätad ?