0

Galerii: Uuemõisa algkooli Playback-show proov

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Täna õhtul toimub Uuemõisa lasteaed-algkoolis heategevuslik Playback-show.

Seekordne heategevuslik Playback-show kannab alapealkirja “Estraaditähestik.”

Sissepääs on mõisa peauksest, vaheajal on avatud kohvik, samuti heategevusliku eesmärgiga.

Üritusega kogutakse raha koolile suuskade ostmiseks. Pileti maksab 1 euro.

Üritusel on võimalik osta ka kooli 20. aastapäevaks välja antud almanahhi hinnaga 5 eurot.

Fotod: Urmas Lauri

Uuemõisa algkooli Playbacki proov 014 Uuemõisa algkooli Playbacki proov 021 Uuemõisa algkooli Playbacki proov 023 Uuemõisa algkooli Playbacki proov 041 Uuemõisa algkooli Playbacki proov 046 Uuemõisa algkooli Playbacki proov 053 Uuemõisa algkooli Playbacki proov 056 Uuemõisa algkooli Playbacki proov 069 Uuemõisa algkooli Playbacki proov 071 Uuemõisa algkooli Playbacki proov 080 Uuemõisa algkooli Playbacki proov 085 Uuemõisa algkooli Playbacki proov 087 Uuemõisa algkooli Playbacki proov 093 Uuemõisa algkooli Playbacki proov 106 Uuemõisa algkooli Playbacki proov 108 Uuemõisa algkooli Playbacki proov 116 Uuemõisa algkooli Playbacki proov 126 Uuemõisa algkooli Playbacki proov 128 Uuemõisa algkooli Playbacki proov 132 Uuemõisa algkooli Playbacki proov 134 Uuemõisa algkooli Playbacki proov 145 Uuemõisa algkooli Playbacki proov 156 Uuemõisa algkooli Playbacki proov 162 Uuemõisa algkooli Playbacki proov 171

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz