39

Haapsalu linnavalitsus tahab panna Väikesesse viiki purskkaevu

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Väike viikVäike viik. Foto: Urmas Lauri

Haapsalu linnavalitsus kaalub võimalust paigaldada Väikesesse viiki purskkaev.

Ettepaneku tegi linnakodanik Eero Talvistu. Haapsalu linnavalitsuse arenguspetsialisti Ülla Parase sõnul saatis ta keskkonnaametile päringu küsimusega, kas Väikesesse viiki tohib purskkaevu paigaldada ja kui tohib, siis millistel tingimustel.

Läinud nädalal teatas keskkonnaamet, et nende poolest võib linnavalitsus purkkaevu teha, neil vastuväiteid ei ole.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Mad
Mad

Ei tea, ei näe hetkel küsimusel probleemi (kui just aastane ülalpidamiskulu ei ületaks miskit imepärast piiri) turistide koha pealt ja mis vähemasti osadele neile paistaks, siis oleks vähemasti suur progress nende talletamisel.
Kohalike osas aga mõtlen et 20% praegustest vastastest talletaks end pildile kui purskkaev ilustsemas taustaks esmasel juhul kui asi teoks saaks.

Toomase maagilised trussikud
Toomase maagilised trussikud

Tatralaagrid pilliroovahel. Ja sinu MOJO saab uue elu.

teen
teen

ettepaneku, hakata Tagalahel riisi kasvatama

kohalik
kohalik

Äkki teeks enne rannad korda. Haapsalu on ilus linn ja purskkaev oleks kindlasti efektne asi, aga kehvas seisus randade kõrval mõjuks see kummastavalt. Inimene tuleb Haapsallu suvitama mitte purskkaevu, vaid kvaliteetsete rannamõnude pärast.

vaataja
vaataja

Vaatan, kaugelt küll, aga vist näitavad linna veetorni kellad ikka veel aiateibaid? Mõni aeg tagasi sellest räägiti ja siis Linnamajanduse AS-i ametnik vastas, et keegi pole tema tähelepanu sellele juhtinud. Mis siis nüüd, on too ametnik talveunne uinunud? Kas selle firma nõukogu esimees Karilaid käib ka ringi linnas kinnisilmi? Linn tahab hakata purskkaevu ehitama, mis ei kajastu üheski arendusprojektis, aga samas ei ole suuteline olemasolevaid asju korras hoidma. Häbi peaks olema…

Tundub,et
Tundub,et

…….kodanik Eero tegi nalja või või oli mõnuainete mõju all.Ka pole välistatud,et lähenevateks valimisteks pappi vajav reform saab selle mõnelt ärimehelt,andes vastutasuks tulusa ( mõttetu) projekti……

Luik
Luik

Jah, saaks seal semude koos istuda ja õlut rüübata.

kati
kati

topakas oled

Ahto
Ahto
Mina maakana ei topi ennast linna asjadesse tavaliselt ,aga viga tegelikult süsteemis. Projektivabariigina ei saagi asi teisiti toimida. Aurupaat tuli projektiga , palju üritusi tehakse projektiga. Linnavalitsus ei saagi pikaajalisi plaane teha ,sest pole teada ,kas õnnestub mõnest fondist projektiga raha saada või mitte. Ka ristmiku ehitamine tuli nagu ootamatult ju . Põhimõtteliselt seegi projektiraha .Valitsuse “Linnade transiitliikluse parendamise projekt” Proovige aga kirjutada mõni projekt näiteks millegi hooldamisele või koristamisel-korrastamisel. Ega ei rahuldata küll ,sest projekti tulemusel ei sünni midagi uut ja uhket . Selline see süsteem on . Samas viisaastakute süsteemi ma ka taga ei igatse.
kkk
kkk

Hea mõte,vähem vingumist,Haapsalu muutub iga aastaga paremaks.

Ats
Ats

Kui ikka midagi ilusat teha,siis läbimõeldult ja hästi.Snitti võtta võib ka siit. http://wideo.ee/imeline-purskkaevude-vaatemang-dubais/#_

kodanik
kodanik

Jah muidugi,võtame snitti rikkaimate seast,haapsalu võib endale seda lubada küll,varsti on meil eestis oma dubai…tühja sest,et elanikud lännu ,aga vähemalt purskkaev keset kõrkjaid särab.

wpDiscuz