Haapsalu linnavalitsus tahab panna Väikesesse viiki purskkaevu

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Väike viikVäike viik. Foto: Urmas Lauri

Haapsalu linnavalitsus kaalub võimalust paigaldada Väikesesse viiki purskkaev.

Ettepaneku tegi linnakodanik Eero Talvistu. Haapsalu linnavalitsuse arenguspetsialisti Ülla Parase sõnul saatis ta keskkonnaametile päringu küsimusega, kas Väikesesse viiki tohib purskkaevu paigaldada ja kui tohib, siis millistel tingimustel.

Läinud nädalal teatas keskkonnaamet, et nende poolest võib linnavalitsus purkkaevu teha, neil vastuväiteid ei ole.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
39 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Mad
9 aastat tagasi

Ei tea, ei näe hetkel küsimusel probleemi (kui just aastane ülalpidamiskulu ei ületaks miskit imepärast piiri) turistide koha pealt ja mis vähemasti osadele neile paistaks, siis oleks vähemasti suur progress nende talletamisel.
Kohalike osas aga mõtlen et 20% praegustest vastastest talletaks end pildile kui purskkaev ilustsemas taustaks esmasel juhul kui asi teoks saaks.

Toomase maagilised trussikud
9 aastat tagasi

Tatralaagrid pilliroovahel. Ja sinu MOJO saab uue elu.

teen
9 aastat tagasi

ettepaneku, hakata Tagalahel riisi kasvatama

kohalik
9 aastat tagasi

Äkki teeks enne rannad korda. Haapsalu on ilus linn ja purskkaev oleks kindlasti efektne asi, aga kehvas seisus randade kõrval mõjuks see kummastavalt. Inimene tuleb Haapsallu suvitama mitte purskkaevu, vaid kvaliteetsete rannamõnude pärast.

vaataja
9 aastat tagasi

Vaatan, kaugelt küll, aga vist näitavad linna veetorni kellad ikka veel aiateibaid? Mõni aeg tagasi sellest räägiti ja siis Linnamajanduse AS-i ametnik vastas, et keegi pole tema tähelepanu sellele juhtinud. Mis siis nüüd, on too ametnik talveunne uinunud? Kas selle firma nõukogu esimees Karilaid käib ka ringi linnas kinnisilmi? Linn tahab hakata purskkaevu ehitama, mis ei kajastu üheski arendusprojektis, aga samas ei ole suuteline olemasolevaid asju korras hoidma. Häbi peaks olema…

Tundub,et
9 aastat tagasi

…….kodanik Eero tegi nalja või või oli mõnuainete mõju all.Ka pole välistatud,et lähenevateks valimisteks pappi vajav reform saab selle mõnelt ärimehelt,andes vastutasuks tulusa ( mõttetu) projekti……

Luik
9 aastat tagasi

Jah, saaks seal semude koos istuda ja õlut rüübata.

kati
9 aastat tagasi
Reply to  Luik

topakas oled

Ahto
9 aastat tagasi

Mina maakana ei topi ennast linna asjadesse tavaliselt ,aga viga tegelikult süsteemis. Projektivabariigina ei saagi asi teisiti toimida. Aurupaat tuli projektiga , palju üritusi tehakse projektiga. Linnavalitsus ei saagi pikaajalisi plaane teha ,sest pole teada ,kas õnnestub mõnest fondist projektiga raha saada või mitte. Ka ristmiku ehitamine tuli nagu ootamatult ju . Põhimõtteliselt seegi projektiraha .Valitsuse “Linnade transiitliikluse parendamise projekt” Proovige aga kirjutada mõni projekt näiteks millegi hooldamisele või koristamisel-korrastamisel. Ega ei rahuldata küll ,sest projekti tulemusel ei sünni midagi uut ja uhket . Selline see süsteem on . Samas viisaastakute süsteemi ma ka taga ei igatse.

kkk
9 aastat tagasi

Hea mõte,vähem vingumist,Haapsalu muutub iga aastaga paremaks.

Ats
9 aastat tagasi

Kui ikka midagi ilusat teha,siis läbimõeldult ja hästi.Snitti võtta võib ka siit. http://wideo.ee/imeline-purskkaevude-vaatemang-dubais/#_

kodanik
9 aastat tagasi
Reply to  Ats

Jah muidugi,võtame snitti rikkaimate seast,haapsalu võib endale seda lubada küll,varsti on meil eestis oma dubai…tühja sest,et elanikud lännu ,aga vähemalt purskkaev keset kõrkjaid särab.