1

X nostalgiapäevad Haapsalus

Avatar

Merilin

merilin.sellik@le.ee

10. nostalgiapäevade korraldajad paluvad vabandust liikluses võimaliku tekitatava segaduse pärast endisaegsete sõidukite paraadi ja vigursõidu ajal 13. septembril kl 12–16 (Mulla–Posti–Karja –Lossiplats).
Samuti vabandame SEE Teatrimaja (Vaba 10) naabrite ees võimaliku lärmi tekitamise pärast 12. ja 13. septembri ürituste tõttu!

SEE Teater

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Pole
Pole

…….viga,päevane aeg. Ning võrreldes lärmiga, mida teevad teatud noored oma autode musatùmpsuga (eriti valge Wolkswageni kaubik 080), on see yritus suht vaikne …..

wpDiscuz