0

Teade Borrby rannaala üldplaneeringut muutva detailplaneeringu algatamisest ja KSH mitte- algatamisest

Avatar

Merilin

merilin.sellik@le.ee

Vormsi Vallavolikogu algatas oma 25. augusti 2014.aasta otsusega nr 22 detailplaneeringu Vormsi vallas Borrby külas 0,8 ha suurusel Borrby sadam katastriüksusel 90701:001:0420.
Detailplaneeringu eesmärk on planeerida maa-alale puhke-lõkkekohad, kuivkäimla, slipikoha, juurdepääsutee ja parklakoha, maismaal paiknevad navigatsioonimärgid, võimalike kommunikatsioonide asukohad ning ehituskeeluvööndi vähendamine, 5–10 väikeehitise-paadikuuri (kuni 20 m2) asukoha ja hoonestustingimusi.
Vormsi Vallavolikogu 25. augusti 2014 aasta otsusega nr 22 otsustas jätta Borrby küla Borrby sadamaala detailplaneeringu koostamise protsessis keskkonnamõjude strateegiline hindamine (KSH) algatamata.
Koostatud keskkonnamõju eelhinnangu alusel võib järeldada, et kui detailplaneering koostatakse arvestades keskkonna- ja õigusaktide nõudeid, ei kaasne detailplaneeringu elluviimisega tõenaoliselt olulist negatiivset keskkonnamõju Natura 2000 Väinamere hoiualale. Soovitav on planeerimisprotsessis detailplaneering kooskõlastada Keskkonnaametiga ja võimaliku keskkonnamõju vähendamise ettepanekud tuua välja detailplaneeringu seletuskirjas eraldi peatükina.
Algmaterjalidega on võimalik tutvuda Vormsi valla kantseleis või Vormsi valla kodulehel www.vormsi.ee.
Avalik teave
http://avalik.amphora.ee/vormsivv/indexaspx?type=12&id=91934
http://avalik.amphora.ee/vormsivv/index.aspx?org=126&unit=2

Vormsi vallavalitsus

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz