Jaanus Karilaid: Majandusminister ei tohi rabistada

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Jaanus Karilaid. Foto: Arvo TarmulaKeskerakonna Saaremaa piirkonna esimees Jaanus Karilaid. Foto: Arvo Tarmula

Mandri ja saarte vahelise parvlaeva riigihange on tänasel kujul vee sogamine poliitiliste punktide nimel, aga kus kannatajaks on tulevikus saarlane ja hiidlane.

Hanke vaidlustamine kohtus ja ebakindluse külvamine näitab dialoogi puudumist osapoolte vahel. Tänane partner Saaremaa Laevakompanii on olnud teenuse kvaliteedi arendamisel riigile hea partner.

Hanke lähteülesanne ei tohi täna olla jõua pikaajalist partnerit välja suretada, vaid teenuse jätkuv arendus ja saarel elamise soodustamine. Jätkuvalt pole majandusministeerium suutnud ettevõttele läbi viia sõltumatut majandusauditit ega teha rehkendust tagamaks tasuta sõitu saarlastele ja hiidlastele. Puudulikust regionaalpoliitikast kõnelemine muutub juba tavaliseks mantraks, mida üks „põhjala klubisse“ pürgiv riik ei tohi endale lubada.

Jaanus Karilaid, Keskerakonna juhatuse liige, KE Saaremaa piirkonna esimees

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
ats
9 aastat tagasi

eile atonen err-is avas taustu. palo on juba leedo otsas ja mängib avalikkusega.

haapsallane
9 aastat tagasi

Kuna see artikkel on nõnda tühi, siis samasugune on ka minu kommentaar.

kt
9 aastat tagasi

austet Räägu tn elanik, regionaalpoliitika õigekiri vaata googlist

sisutühi poliitpropakandist
9 aastat tagasi

Jälle üks sisutühi arvamus. Keegi pidi siin raudteed ajama. See on tegemata juba võetakse uus asi ette. Ise sa seda puudulikku regionaal poliitikat külvad siin. Ilmselt tahab sisutühja arengukava temaatikat varjata. Nüüd on otsapidi juba saaremaale jõudnud ilmselt tahab hääli püüda et riigikogujaks saada.

svh
9 aastat tagasi

sirge seljaga jutt

Olev
9 aastat tagasi

Kotid silmade all, puhka Jaanus