0

Läänema maadlejatel oli tegus suvi

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

maadlejad. Lihula maadluslaagri suuremad poisid. Foto: erakogu

Kohe kevade lõpus-suve alguses saavutas Keiro Raudkats (Haapsalu Dünamo) Põhjamaade meistrivõistlustel kadettide vanusele -100kg kehakaalus kuldmedali ja võitis Põhjamaade meistritiitli.

Juulis ja augustis laagerdusid Lihula Leola poisid kahes vahetuses Abjas. Kiviviske ulatuses asuv koolisöökla, ujumise koht, staadion ja jõusaal teevad Abjast mõnusa ja mugava koha, kus suvel treenida ning puhata.

Haapsalu poisid osalesid Tallinna Palusalu spordikooli maadluslaagris, mis toimus Võrumaal. Ka seal tegeleti sportmängude ja suviste sportlike meelelahutustega. Laagrites üldiselt väga eriala sepsiifilise ettevalmistusega ei tegeleta, kui siis kaudselt. Eriala asju saab talvel maadlussaalis piisavalt harjutada.

Suve lõpus osalesid Läänemaa maadluspoisid kahel maadlusturniiril Soomes. Lihula poisid Stefan Lauri Mölder saavutas 2. koha ja Alvar Nikkel 5. koha. Keiro Raudkats saavutas Helsingis toimunud turniiril esikoha. Rootsis toimunud turniiril saavutas Reimo Milva -130kg 2. koha ja Lauri Leier -75kg 3. koha. Haapsalu poisse juhendas võistlustel hoopiski Kadrina kogenud ja legendaarne treener Valeri Porman.

Selle hooaja esimene suurem maadlusturniir, mis toimub Läänemaal on Lihula gümnaasiumi spordihoones 27. septembril toimuv Gustav Vahari memoriaal noortele. Samas saab tuvuda TRX treeningvahenditega, mida tuleb maaletooja tutvustama.

Janar Sõber

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz