0

Galerii: Ameerika Ühendriikide president Barack Obama saabus Eestisse

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Varahommikul Eestisse saabunud USA president Barack Obama sõitis pärast kella 10 oma visiidi esimesele ametlikule kohtumisele Kadriorgu, kus teda tervitasid president Toomas Hendrik Ilves, valitsusliikmed ja teised kõrged riigitegelased.

Fotod: René Velli (Vabariigi Presidendi Kantselei)

Obama Rene Velli (1) Obama Rene Velli (2) Obama Rene Velli (3) Obama Rene Velli (4) Obama Rene Velli (5) Obama Rene Velli (6) Obama Rene Velli (7) Obama Rene Velli (8) Obama Rene Velli (9) Obama Rene Velli (10) Obama Rene Velli (11) Obama Rene Velli (12)

Obama Eestis (1) Obama Eestis (2) Obama Eestis (3) Obama Eestis (4) Obama Eestis (5) Obama Eestis (6) Obama Eestis (7) Obama Eestis (8) Obama Eestis (9) Obama Eestis (10)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz