Barack Obama andis Sutlepa poisile autogrammi (TÄIENDATUD)

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

sutlepa poiss ja obamaEesti riigipea Toomas Hendrik Ilves, USA president Barack Obama, Kristo Tsarents ning Kristo ema Signe Tsarents. Foto: René Velli (Vabariigi Presidendi Kantselei)

Läänemaal, Noarootsi vallas, Sutlepa külas elava 10-aastase Kristo Tsarentsi unistus oli kohtuda Ameerika presidendiga, vahendas Toomas Hendrik Ilves oma Facebooki lehel.

"Tahan väga kohtuda Ameerika presidendiga, sest olen tema suur fänn ja mulle meeldib Ameerika. Ema küll ütles, et sellise inimesega kohtumine saab olema võimatu missioon, aga kui midagi väga tahta, tuleb anda endast 110%," kirjutas Kristo kantseleile saadetud kirjas.

Täna sai see Vabariigi Presidendi Kantselei ees teoks. USA president Barack Obama pidas Kristoga südamliku vestluse ning andis mälestuseks autogrammi.

“See on meie jaoks täielik müstika,” ütles Kristo ema Signe Tsatrents Lääne Elule. Ta olevat presidendi kantselei töötajalt küsinud, et kuidas tema poeg väljavalituks osutus, kuid vastuseks nenditud vaid muheledes: “Ta ju kirjutas kirja.”

Lisaks Kristo Tsarentsile olevat president Obamalt autogramme saanud veel vaid Tallinna reaalkooli õpilased.

“Muidu on tore, aga tähelepanu keskpunktis olla on ikka üpris jube tunne,” tõdes Signe Tsarents.

ETV erisaate salvestus oli kella poole kaheks lõppenud, kuid kiire kojujõudmise nurjas üks Saksa telekanal.

“Nad võtsid ERRi kaudu meiega ühendust ja ütlesid, et soovivad Kristolt intervjuud,” lausus Signe Tsarents. “Oleme maailma tähelepanu keskpunktis,” naeris pojaga Tallinnas Barack Obamaga kohtumas käinud Tsarents.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments