Nädalavahetusel algab muuseumitrall

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

Foto: Rita Helisma

Augusti viimasel nädalavahetusel saab kõiki muuseume külastada ühe, 3 eurot maksva piletiga, teatas SA Haapsalu ja Läänemaa Muuseumid.

Ostes näiteks Ants Laikmaa majamuuseumist pileti, tasub see kindlasti alles hoida, sest veel sama päeva jooksul saab siis külastada priilt Iloni Imedemaad, Haapsalu piiskopilinnust, sidemuuseumi, Eesti raudteemuuseumi ja Haapsalu raekoda.

Peale põnevate näituste toimub veel nii mõndagi erilist. 30. augustil kell 12 saab Haapsalu piiskopilinnuses kuulata kellademängu, millele järgnevad kahuripaugud.

Iloni Imedemaal tirriteerib 30. augustil kell 11-16 lastega Karlsson. Kell 14 lõikab Karlsson seal pidulikult lahti kringli.

30. ja 31. augustil sõidab linnas ka rong Peetrike (väljub raudteejaamast täistundidel, pilet 2 eurot) ning aurulaev Kallis Mari (pilet 5 eurot).

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments