Tuulepuhujad on praegu minevaim kaup

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kuuma ilma lood 216Koduekstra kaupluses pakiti täna lahti uus laadung äsja saabunud ventilaatoreid. Foto: Urmas Lauri

Palavuse leevendamiseks võib mõnest Haapsalu või Uuemõisa poest saada ventilaatori, kuid kliimaseadmeid tuleb kaugemalt otsima minna.

Kui Haapsalu kaubamajas asuvast Euronicsist võib hea õnne korral veel ventilaatori saada, siis kaubamaja taga asuvas A&T Elekter kaupluses oli eile ladu neist tühi ning lähitulevikus pole uut laadungit oodata.

Eile olid ventilaatorid otsas ka endises teenindusmajas asuvas Kodumasinate poes.

Rannarootsi keskuses asuvas Koduekstra kaupluses pakiti täna lahti uus laadung äsja saabunud ventilaatoreid. Müüa Marje nentis, et saabunud portsust ilmselt ei piisa kuumalaine üleelamiseks ning ütles, et reedeks tellib ta uue laadungi.

Eile hommikul osteti viimased ventilaatorid ka Bauhofist. „Loodetavasti jõuab uus laadung juba täna kohale,“ rääkis Bauhofi vanemteenindaja Maili.

Ehituse ABCst võib hea õnne korral veel leida pisemat sorti lauaventilaatoreid, kuid neidki haaratakse lennult ning Vanemmüüja Jaanika sõnul tuleb kogu aeg lisa tellida.

Sambla poes on mitut sorti lauaventilaatoreid. Suuremad, põrandaventilaatorid on kahjuks otsa saanud, ütles müüja Ken ja lisas, et juba homme õhtul peaks Samblasse uus kogus ventilaatorieid jõudma.

Eilse seisuga ei leidnud Lääne Elu üheski Haapsalu elektroonika- või kodumasinate poest konditsioneere. Nii Bauhof kui ka Euronics on kliimaseadmeid juurde tellinud ning lähipäevil on neid mõtet uudistama minna.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments