0

Verekeskus kutsub Lihula doonoripäevale

Avatar

Merilin

merilin.sellik@le.ee

Põhja-Eesti regionaalhaigla verekeskus ootab nii uusi kui ka püsidoonoreid verd loovutama 21. juulil Lihula kultuurimajja (Tallinna mnt 1a) kl 11–15. Doonoriks sobib terve, puhanud ja söönud ning vähemalt 50 kg kaaluv inimene vanuses 18–60 eluaastat, kes on Eesti Vabariigi kodanik või elanud Eestis elamisloa alusel üle ühe aasta. Verekeskus julgustab doonoreid verd loovutama regulaarselt, kolm-neli korda aastas. Lisainfot saab verekeskuse kodulehelt www.verekeskus.ee ja Facebooki fännilehelt “Doonorid ja Sõbrad”.

 

SA Põhja-Eesti Regionaalhaigla Verekeskus

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz