0

Ridala Vallavalitsus teatab

Avatar

Merilin

merilin.sellik@le.ee

Mõisa põik 1 kinnistu detailplaneeringu avalik väljapanek

10. juuli korraldusega nr 363 võttis Ridala Vallavalitsus vastu Uuemõisa alevikus asuva Mõisa põik 1 kinnistu detailplaneeringu. Detailplaneeringuga on Uuemõisa alevikus Haudejaama tee 26a kinnistust eraldatud krunt aadressiga Mõisa põik 1a, pindalaga 611 m2 ja kasutusotstarbega tootmishoone maa, juurdelõikeks Mõisa põik 1 kinnistule.
Detailplaneering muudab Haudejaama detailplaneeringut (2010), kuid muudatus on kooskõlas Ridala valla üldplaneeringuga (2010).
Detailplaneeringu avalik väljapanek toimub 1.8.2014 – 15.8.2014 Ridala Vallavalitsuses (Uuemõisa alevik, Tallinna mnt 83) ja Ridala valla kodulehel http://ridala.kovtp.ee/et/algatatud-detailplaneeringud
Kõigil huvitatud isikutel on õigus avaliku väljapaneku ajal esitada kirjalikke ettepanekuid ja vastuväiteid planeeringu kohta aadressil: Tallinna mnt 83, Uuemõisa 90401, Ridala Vallavalitsus; e-post: info@ridala.ee
Info planeeringute kohta telefonil: 472 4448

 

Ridala vallavalitsus

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz