Virtsu pärgas kaunimaid kodusid

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Virtsu arenguselts tunnustas alevi kaunimate kodude omanikke – žürii tõstis esile kaks era- ja ühe kortermaja.

Eramajadest pälvisid tunnustuse Rein ja Elvi Maasi kodu Põhja puiestee 2 ja Mardo Leiumaa maja Pargi 2. Korteriühistuist tõsteti esile Tööstuse 10 ridaelamut.

Virtsu seltsimaja kultuurijuhi Girta Päärsoni sõnul oli valikut päris keeruline teha, sest Virtsus on palju hoolitsetud ümbrusega maju. „Kõik on usinad ja hoolitsevad kodu ümbruse eest. Kui vaatad, et naabril on kena, tahad ka ise kodu ümbruse korda teha,” lisas ta.

Parimate aedade kohta ütles Päärson, et Elvi ja Rein Maasi koduaed paistab silma oma lillerohkuse ja hooldatusega, neil on ka teeperv kenasti korrastatud. „Mardo Leiumaa aed aga on juba ise vaatamisväärsus,” ütles Päärson.

Korteriühistu puhul tõi Päärson esile, et tee äärde jääva ridaelamu suur krunt on alati niidetud ja hooldatud ning majaesine korras.

Kauni kodu tiitlit andis Virtsu arenguselts välja kolmandat korda ja parimad saavad maja peale kinnitamiseks embleemi. Päärsoni sõnul on seltsil mõte korraldada suve lõpus kaunimais koduaedades ka ringkäik. Selts andis auhinnad üle laupäeval Virtsu merepäevadel.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments