0

Fotokunstnik Maxim Mjödov toob "Vene albumi" Okase muuseumisse

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Okase muuseumTäna avatakse Evald Okase muuseumis Haapsalus ArtPrint Noore Fotokunstniku stipendiumi 2014 võitja Maxim Mjödovi isiknäitus "Vene Album".

ArtPrint on trükikoda, kelle algatusel on ellukutsutud Noore Fotokunstniku Stipendium, et võimaldada ühel noorel kunstnikul esitleda oma fotonäitust parimate lahendustega, mis on väga populaarsed Lääne-Euroopas ning mida Eestis kunstnikel eriti võimalust kasutada ei ole.

Trükikoda korraldab konkurssi, kuhu noored kunstnikud saavad esitada oma näituse ideed. Koos professionaalse komisjoniga valitakse välja parim, kelle tööd vormistame näituseks. Väljapanekut eksponeeritakse neljas Eesti linnas: Tallinnas, Haapsalus, Pärnus ning Tartus. Pärast näituste toimumist saab kunstnik tööd endale.

Maxim Mjödovi isiknäitus "Vene Album" jääb Okase muuseumi kuni 16. juulini.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz