14

Politsei tahab linnapiirile kaamerat

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Haapsalu konstaablijaoskonna vanem Ahti Viispert ütles, et linnapiirile oleks vaja kaamerat, millega saaks politsei kindlaks teha sissesõitvate autode numbrid.

Viispert lisas, et kaamerat oleks vaja ka vanalinna purskkaevu juurde ja promenaadile.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Ahistatu
Ahistatu

Svedpank lõpetab Haapsalus tegevuse. Paneme tema pankroti vara väljaostuga odavalt sortatud kaamerad ja salvestajad üles linna kasukd ja politsei heaks..

Aleks
Aleks

Tont ütles, et pätid on kaamerate vastu.
Kaamerate vastu olid mu unn, ka sorts…

Tont.
Tont.

Eks pätid on ikka selle vastu,aga ausal inimesel oleks turvalisem.

Taavi
Taavi

Kaamerad häirivad neid kellel midagi varjata. Mind kaamerate paigaldamine ei häiri kuidagi ja ei mõista neid keda see kaamera nii väga häirib ning kaamerate maksumus teenib kiiresti tagasi lõhutud võ varastatud vara väärtuse. Pealegi pole vaja videosalvestusseadmeid pakkujalt välja osta vaid ka rentida, mis tuleb tunduvalt soodasam. Kasutame videosalvestusseadmeid ka oma ettevõttes ning kiiresti on vähenenud ülemäärased suitsu- ja kohvipausid ning tooraine vargused-näppamised. Seadmed teeniseid end tasa 10 kuuga. Vaata nii on lood tegelikult.

Siit
Siit

Minul on südametunnistus puhas ja mind kontrollimine ei häiri. Küll aga pätid, kes karistamatult mu kodulinna lõhuvad. Nii et andke aga minna, pange kaamerad üles!

sorts
sorts

kiibistame kogu Haapsalu elanikkonna ära. hiidlased kah kuna nad sõidavad siit läbi. külalistele paigaldame iselahustuvad kiibid 3 ,5 või 30 päevased.
kõik andmed salvestuvad miilitsa arvutites.
kiibistamise hind on karilaiu otsustada.
edu kontrollifriikidele

Kohalik
Kohalik

Ise me elanikena maksane kinni selle, kui keegi jälle nt Prommenaadil lõhub, purskkaevu pesuvahendit valab, kõik tukeb ju korda teha, parandada, puhastada jne. Kaamerast oleks kindlasti abi pahategijate tuvastamisel. Mind küll ei häiri avalik kaamera, ma ei tee varjamist vajavaid tegusid.

ka
ka

inimesi peab hakkama kontrollima, tuleb ehitada kontrollpostid ja linnaümber ülesküntud linnapiiri ribad, põhjuseta tulijad tuleb tagasi saata, üle kolme päeva linnas viibida soovijad peavad ennast politseis registreerima, tuleb taastada rahvamaleva tegevus ja muuta selle patrullid linnas massiliseks, õhtul peale kümmet , aga kehtestada liikumiskeeld, ka oma linna MUPO, TUPO, KUPO,RAPO ja PEPU tuleb kiiremas korras luua.

Kohalik
Kohalik

Igal juhul mõistlik mõte.

Ahto
Ahto

Linn lukku digivariant 🙂 Kindlasti on turvalisusele kasuks .Võõrad pätid hakkavad ikka kõhklema ,kui teavad ,et iga linna sissesõit on salvestatud.

wpDiscuz