Haapsalu alistas Pärnu

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 21

Laupäeval kohtus Läänemaa JK Haapsalu jalgpallimeeskond teise liiga mängus Pärnu FC Metropooliga, turniiritabelis vastavalt neljas ja üheksas.

Esmakordselt teises liigas mõõtu võtnud läänlased on tänavu hästi alustanud, viiest mängust kolm võitu, kuid enne pärnakatega kohtumist oli treener Aavo Tomingas muremõtteis.

„Algkoosseisust on palju mehi puudu. Mark Kolosov mängib täna Eesti koondises Tallinnas saalijalgpalli, Kert Lillemets on punase kaardiga väljas. Kaitseliin on kõige rohkem kannatada saanud. Aare Avila ja Talis Tamm on sõjaväes, neil on praegu Kevadtorm, Rener Uibopuu on aga Norras tööpraktikal,” loetleb Tomingas puudujaid.

Mäng algab Pärnu survega, kuid 7. minutil pääseb Vladislav Šikirjavõi läbi ja lööb napilt üle põiklati. Kaks minutit hiljem jõuab ta aga sihile, sööstes kontrarünnakul kolme vastase kaitsja vahelt läbi, ning ei aita ka väravavahi vastujooks. Juhib Haapsalu 1:0, lõpuvile fikseerib Haapsalu võidunumbrid 3:1.

Olulise mängijana paistis platsil silma kaptenipaela kandnud Bert Rotberg, kelle tegevus sisendab kaaslastele kindlust. Algul poolkaitses, aga pärast vahetusi kaitseliini tugevdama läinud Rotberg mõjub intelligentse mängijana, kes ilmselt kinnitab reeglit, et jalgpalli mängitakse peaga.

„Esimesel poolajal mängisime hästi, pidasime mänguplaanist kinni. Kontrarünnakud otsustasid asja. Mängu lõpus jäime surve alla, aga suutsime edu hoida. Hea mäng,” hindas Rotberg saavutatud võitu.

Sel laupäeval kohtub Haapsalu võõrsil liidriga JK Tallinna Kalev II–ga.

Täismahus artiklit saab lugeda teisipäevasest Lääne Elust.

Fotod: Merilin Kaustel-Lehemets

Jalgpall Merilin KaustelLehemets(1) Jalgpall Merilin KaustelLehemets(2) Jalgpall Merilin KaustelLehemets(3) Jalgpall Merilin KaustelLehemets(4) Jalgpall Merilin KaustelLehemets(5) Jalgpall Merilin KaustelLehemets(6) Jalgpall Merilin KaustelLehemets(7) Jalgpall Merilin KaustelLehemets(8) Jalgpall Merilin KaustelLehemets(9) Jalgpall Merilin KaustelLehemets(10) Jalgpall Merilin KaustelLehemets(11) Jalgpall Merilin KaustelLehemets(12) Jalgpall Merilin KaustelLehemets(13) Jalgpall Merilin KaustelLehemets(14) Jalgpall Merilin KaustelLehemets(15) Jalgpall Merilin KaustelLehemets(16) Jalgpall Merilin KaustelLehemets(17) Jalgpall Merilin KaustelLehemets(18) Jalgpall Merilin KaustelLehemets(19) Jalgpall Merilin KaustelLehemets(20) Jalgpall Merilin KaustelLehemets(21)

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Automehaanik
10 aastat tagasi

Olin kohal, Berd tegi hea mängu !

Oleg
10 aastat tagasi

FC Haapsalu on tublid. Bert on tubli mängija.