Kristina Kuusk sai Hiinas 12. koha

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Hiinas Xuzhous peetud naiste epee GP-etapil jõudsid nii Kristina Kuusk (pildil) kui ka Erika Kirpu 16 parema hulka. Hiljuti Eesti meistriks kroonitud Kuusk sai kokkuvõttes 12. ja Kirpu 14. koha, teatas vehklemisliit.

Kuusk alistas põhiturniiri avaringis Kasahstani vehkleja Ulyana Balaganskaya 15:12, seejärel tuneeslanna Sarra Besbesi 15:13, kuid pidi siis kaheksandikfinaalis tunnistama hiljem finaali jõudnud hiinlanna Anqi Xu 15:12 paremust. Kirpu oli avakohtumises tulemusega 15:9 parem Hongkongi vehklejast Chui Ling Yeungist, teel kaheksandikfinaali alistus hiinlanna Shuwei Ai 15:6, pääsul veerandfinaali tuli aga vastu võtta kaotus 8:15 venelannalt Violetta Kolobovalt.

Maailmameister Julia Beljajeva alistas 64 parema hulgas austraallanna Evelyn Hallsi 15:14, kuid kaotas siis 12:15 lõunakorealanna Eunsook Choile. Irina Embrich kaotas pääsul 32 parema hulka šveitslanna Pauline Brunnerile.

Kokkuvõttes sai Beljajeva 18. ja Embrich 35. koha. Etapivõidu teenis hiinlanna Yujie Sun, kes finaalis alistas kaasmaalanna Anqi Xu 6:5. Kokku osales 93 naisvehklejat.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments