0

18.–21. aprill ei toimi pankadevahelised maksed

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Kuna 18.–21. aprill tähistab Euroopa ülestõusmispühasid, ei toimi sel perioodil nii pankadevahelised kui rahvusvahelised euromakseid, teatas BNS.

Pankadevahelisi makseid saab sel perioodil algatada, kuid saajani jõuab makse alles 22. aprillil. Alates 22. aprillist toimuvad kõik maksed tavapäraselt. Pangasisesed maksed toimuvad vastavalt iga panga kehtestatud reeglitele. Täpsemat infot selle kohta jagavad klientidele kodupangad.

Samuti soovitab maksu- ja tolliamet käibemaksukohuslastel tasuda käibemaks õigel tähtpäeval ehk 21. aprillil, pangasisese maksena, kuna vastasel juhul laekub maksusumma päev hiljem, millega kaasneb intress.

Kui isikul ei ole kontot pangas, kus on maksu- ja tolliametil avatud pangakonto, siis tuleb teha ülekanne selliselt, et raha jõuaks ameti pangakontole hiljemalt 17. aprilliks.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz