Ridala reformikate juhina jätkab Reimo Nebokat

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Reformierakonna Ridala piirkonnaorganisatsioon pidas eile oma üldkoosolekut. Foto: Erakogu

Reformierakonna Ridala piirkonnaorganisatsioon pidas eile oma üldkoosolekut. Foto: Erakogu
Reformierakonna Ridala piirkonnaorganisatsioon pidas eile oma üldkoosolekut. Foto: Erakogu
Reformierakonna Ridala piirkonnaorganisatsioon valis eile õhtul toimunud üldkoosolekul oma esimeheks vallavolikogu liikme Reimo Nebokati. Juhatusse valiti ka teine vallavolikogu liige Jaan Koppe ning Urmas Koppe.

„Vallavolikogu liikmena tunnen ennast kohati kui valvurina, kelle kohuseks on rumalustele avaliku tähelepanu pööramine ja seeläbi nende ärahoidmine,“ sõnas Reimo Nebokat. “Eredalt on meeles plaan maksta vallavolikogu aseesimehele ligi 700eurost hüvitust töö eest, mis oligi tema kohus. Töö sotsiaalmeedias kandis vilja ja see otsus vallavolikogu heakskiitu õnneks ei leidnud.“

Nebokat loeb võimuliidu täielikuks rumaluseks ka plaani hakata ühinemisläbirääkimisi pidama Haapsalu linna asemel Martna vallaga.

„Olen endiselt seisukohal, et Uuemõisa ja Paralepa aleviku inimesed, keda on üle poole valla maksumaksjatest, on põhimõtteliselt juba linnainimesed,” ütles Nebokat. “Nende maksumaksjate lapsed omandavad põhihariduse linnas ja arendavad ennast linna spordikoolis või muus huviringis. Haapsalu linna teenuseid on muidki, mida Uuemõisa ja Paralepa aleviku inimesed kasutavad: teater, kultuurimaja, veekeskus, tennisehall, spordikool, ühistransport, kogu kultuurielu, turg, staadion jne. Ma ei toetanud Haapsalu linnaga läbirääkimiste lõpetamist.“

Reimo Nebokat on Ridala vallavolikogu liige alates 2005. aasta kohalike omavalitsuste volikogude valimistest. Nebokat juhtis vallavolikogus kaheksa aastat revisjonikomisjoni kuniks eelmise aasta sügisel komisjoni esimehe koha võimuliit endale haaras.

Jaan Koppe on valitud hariduse ja vabaaja komisjoni aseesimeheks ning arengukomisjoni liikmeks.

Urmas Koppe töötab ettevõttes Nordecon objektijuhina.

Reformierakonna Läänemaa maakondliku organisatsiooni esimehe Lauri Luige sõnul on erakonna eesmärk kõikides Läänemaa piirkondades kaasata oma tegemistesse uusi aktiivseid inimesi, kellele läheb korda kohaliku elu arendamine ning inimeste heaolu eest seismine.

„Oleme avatud uutele tegijatele ja headele mõtetele, et Läänemaal oleks hea elada,“ sõnas Luik.

Ridala piirkond on asutatud 5. detsembril 2004. Asutamise hetkest alates on piirkonda juhtinud Reimo Nebokat. Ridalas on kokku 32 reformierakondlast.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments