Lauri Luik: kõigepealt üritame lahendada noortetreenerite küsimuse

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Lauri Luik. Foto: www.lauriluik.ee
Lauri Luik. Foto: www.lauriluik.ee
Riigikogu kultuurikomisjoni liige ja Eesti Koolispordi Liidu president Lauri Luik pidas positiivseks, et riik soovib stipendiumite süsteemi ära korrastada. Seejuures on prioriteediks võetud noortetreenerid, vahendas ERRi spordiportaal.

“Ma jagan seisukohta, et alustame otsast ja üritame ära lahendada kõigepealt noortetreenerite küsimuse. Seejärel minna edasi ja vaadata, mida saame ära teha kohtunikega ja siis vaataks laiemalt kogu profispordi poole. Kuna noortevaldkond on kõige tundlikum, siis ma leian, et oleks kohane sealt alustada,” lausus Luik intervjuus ETV spordisaatele.

Kõigepealt soovitatakse kergendada 5.-7. kategooria treenerite üleminekut uuele süsteemile, kus stipendiumite asemel hakatakse maksma töötasu, mille juurde käivad ka maksud. “Üldjoontes ma arvan, et see on suur samm edasi, et riik on võtnud endale eesmärgiks järgmise aasta riigieelarvest need täiendavad 3,5 miljonit lisaeurot Eesti sporti leida.”

1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
5 dollars
8 aastat tagasi

Major thankies for the blog article. Really Great.