1

Neeme Suur: Loodan, et Kallas toetab Haapsalu raudtee taastamist

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Eesti Päevalehe andmeil teatab Reformierakond peagi peaministri vahetusest Siim Kallas tuleb Eestisse ja Andrus Ansip läheb Brüsselisse.

Neeme Suur. Foto: Urmas Lauri
Neeme Suur. Foto: Urmas Lauri
Riigikogu sotsiaaldemokraatide fraktsiooni liige Neeme Suur, mida võimalik vangerdus enesega kaasa toob? Kas sellest võiks reform saada uue hingamise, kas see parandaks nende mainet ning mis võiks seejärel päädida valimisvõiduga. Kuidas võimalik vangerdus teisi erakondi, ka teie oma, võib mõjutada?

Ma ei usu hästi, et see vahetus Reformierakonna elu lihtsamaks teeb või neile uue hingamise kindlustab.

Uue jõuna ei saa Kallast kuidagi käsitleda, pigem taastulemisena. Huvitav saaks sellisel korral olema ka Reformierakonna poliitiline kurss, Kallase hoiakud on olnud oluliselt erinevad erakonna senisest praktilisest valitsuspoliitikast – kasvõi näiteks see mis puudutab tasuta kõrgharidust.

Teiste erakondade käitumises Siim Kallase naasmine tõenäoliselt suuri muudatusi kaasa ei too.

Ise loodan, et Siim Kallas, kui tuntud ühistranspordi eest seisja, võtab toetava seisukoha Haapsalu raudtee osas.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Märt
Märt

SDP-lt amaetlikult pole mina küll kuulnud kas nemad toetavad Haapsalu raudtee taastamist(kas Riisipere – Haapsalu või Riisipere – Rohuküla, kas elektri raudtee või ilma) ning kust peaksid rahad tulema ning kes on finatseeriad. Ning kui raudtee valmis siis kuidas toimub doteerimine(kas riik üksi või kahasse omavalitsuse-omavalitsustega).

wpDiscuz