Ansipi Sotši sõitmise vastu on allkirja andnud ligi 800 inimest

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Anvar Samost

Ajakirjanik Anvar Samosti (pildil) algatatud petitsioonile peaminister Andrus Ansipi Sotši olümpiamängudele sõitmise vastu oli täna pärastlõunaks allkirja andnud juba ligi 800 inimest, teatab BNS.

Petitsioonile “Aitame Andrus Ansipil õige otsus teha!” oli täna kella 13.50 allkirja andnud 770 inimest. Allkirja saab anda neljapäeva kella 23.59-ni.

Samost loetles petitsioonis hulga Sotši minekust loobunud riigijuhte, kes tema sõnul “ei taha toetada režiimi, mille ideaaliks on Nõukogude Liit.” “See-eest läheb Sotši Edgar Savisaar. Samuti on kohal Viktor Janukovitš, Nursultan Nazarbajev ja Aleksander Lukašenko. Ja meie Andrus Ansip,” seisab petitsioonis.

Samosti sõnul on Ansipil nüüd hea võimalus anda eeskuju, “jättes osalemata olümpiamängudel, mille eesmärgiks on ilustada Vladimir Putini tegevust kodanikuõiguste, sõnavabaduse ning õigusriigi piiramisel.”

3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
najahhh
9 aastat tagasi

Inimesed on täiesti lolliks läinud…Keegi ei panegi tähele et härra Antsip puudub….Ei noh ikka need 800 inimest on ikka suured tegijad….Välismaal elades tean et paljud isegi ei teagi NII SUUREST RIIGIST NAGU EESTI.Parem on-tavalised Inimesed ei pea maxma peaministri meelelahutuse eest,peagi veel tulemas vabariigi aastapäev

lugeja
9 aastat tagasi

Ma eeldan, et need ca 800 inimest ei vaata ka telerist ühtegi olümpiaülekannet, ei loe internetist või ajalehest ühestki tulemusest. Pole kellegi asi sõna võtta, kuhu Ansip oma puhkuse ajal sõidab või mida teeb.

Eraisikuna
9 aastat tagasi

…võiks see samost algatada kasvõi kährikute keelekursused. Aga olles riigimeedias riigipalgal pole tal selleks õigust. Ansipil on ka eraelu ning pole kellegi asi kobiseda,mis ta vabal ajal teeb…