Lääne Elu paberleht 28. jaanuaril

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Rohuküla ja Vormsi vahel sõidavad autod juba nädal aega, täna pärastlõunast on jäätee ametlikult avatud. Foto: Arvo Tarmula
Rohuküla ja Vormsi vahel on rajad juba sisse sõidetud. Foto: Arvo Tarmula
Rohuküla ja Vormsi vahel on rajad juba sisse sõidetud. Foto: Arvo Tarmula

* Läänemaa seakasvatajad pelgavad surmava Aafrika katku levimist Leedust Eestisse. Osaühingu Fazenda juhatuse esimees Tiit Seiton tunnistas, et erilisi abinõusid ta tarvitusele pole võtnud, kuid hirm on ikka. Seitoni sõnul nad Martnas oma sigala juures Leedu autosid näha ei taha.

* Vormsilased sõidavad juba reedest üle merejää Vormsist Rohukülla ja vastupidi, kuigi talitee on veel ametlikult avamata.

* Läänemaa kriminaalpolitsei mullust aastat iseloomustasid löömiste suur hulk, ARKi korruptsioon ja libakõnesid teinud Leedu kelmid.

* Vanuritel pole võimalik hooldekodusse minna kõrvalise abita, sest enamasti on kohatasu suurem keskmisest pensionist.

* Pildivalik reedel toimunud Läänemaa taidlejate aasta suursündmusest, vähegi viitsijate päevast.

* Läänemaa saalijalgpalli meistrivõistlustel on heas hoos Palivere spordiklubi, kel on kahe vooru järel 12 punkti.

* Nädalavahetusel Uuemõisa lähedal Tagalahel peetud Läänemaa jäärajavõistluste 1. etapil osales üle saja võistleja, kellest 45 olid läänlased.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments